loading...
Lady Cup Menskopp Transparent Lady Cup Menskopp Transparent

Funderar du på att köpa menskopp?

Menskoppen LadyCup är ett hållbart skydd med högsta kvalitet, komfort och optimal funktion som är tillverkad i medicinskt silikon. 
LadyCup menskopp är godkänd och kvalitetssäkarad inom EU. LadyCup menskopp är mjuk och passar lika bra för dig som fått din första mens som för dig som är lite äldre och i övergångsåldern. Om menskoppen hanteras och sköts på rätt sätt så håller den upp till 10-15 år.  Lita på oss när vi säger att menskoppen kan komma att bli din bästa vän.

Vi har skickat menskoppar dagligen över hela Sverige sedan 2012. Nu har vi dock valt att lämna över det nobla arbetet att sälja och prata menskoppar till vår goda branchkollega Lisa och hennes svensktillverkade menskopp. Vi är så glada för Lisas framgång och stolta så vi spricker över att Lisa tagit fram en menskopp tillverkad i Sverige. Klicka er vidare till Menskopp.se för att hälsa på Lisa och hennes koppar.

Vi säljer nu ut våra sista LadyCups och hoppas att vi hinner få ytterligare några nöjda menskoppsanvändare innan vi stänger ner vår sida helt.

TACK för alla år, en spännande resa vi aldrig kommer att ångra.

Veronica & Malin, två Lingonsystrar som älskat menskoppen från allra första stund :)