KÖPVILLKOR - LADYCUP MENSKOPP

Köp & leveransvillkor
Vi säljer endast produkter till myndig person (över 18 år). Är du under 18 år krävs målsmans tillstånd. Köpet genomförs när du har godkänt din beställning. Därefter skickar vi en orderbekräftelse via e-post. Vi packar och skickar din beställning inom tre arbetsdagar. I priset ingår 25% moms.

Transportskador
Är paketet skadat när du får det, anmäl genast. Du kan reklamera direkt till Posten på deras hemsida. Kontakta därefter oss om innehållet är skadat, vi skickar en fraktsedel så att du fraktfritt kan returnera varan till oss precis som du fick den.

Försening
Vid kraftig försening av leverans har du rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny leveranstid. Med kraftig försening menar vi över 7 vardagar.
Har du betalat i förskott återförs pengarna till ditt konto inom 7 dagar.

Returer & byten
För LadyCup hygienprodukter och menskoppar gäller samma villkor som för underkläder, ingen ångerrätt så länge ordern stämmer och om förpackningen är obruten/oöppnad. Kontakta oss vid alla frågor gällande din order, oavsett om det gäller storlek eller missnöje. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar, tveka inte att höra av dig om du är osäker eller känner dig missnöjd med din LadyCup menskopp. Det brukar räcka med lite rådgivning för att få allt i sin ordning!

Vi hoppas såklart att du ska vara nöjd med din vara men skulle du mot all förmodan vilja ångra ditt köp har du självklart möjlighet att returnera varan mot att du själv står för returfrakten. Från det datum du får varan har du 14 dagar på dig att göra en retur. Vårt villkor är att varan skickas tillbaka i originalskick, d.v.s. att den inte är använd och att originalförpackningen är obruten. Detta p.g.a. att vi handlar med hygienprodukter. När vi fått varan och godkänt returen så betalar vi tillbaka pengarna på det konto du uppgett. Vi vill tipsa om att skicka returen som rekommenderat brev/paket så det går att spåra om det mot all förmodan skulle försvinna på vägen. Du ansvarar själv för paketet tills dess det når oss och får ingen ersättning från vare sig oss eller Posten om det försvinner.

Skulle det vara något fel på varan anmäler du det fortast möjligt men senast 7 dagar efter mottagen vara. Du har då valet att byta till ny vara eller få tillbaka pengarna på ditt konto inom 7 dagar.

Reservationer
Vi reserverar oss för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor i sortimentet. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbsida.
Vi ger ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi förbehåller oss rätten att justera priser och även eventuella prisfelsättningar i butiken.

Frakt
Frakten visas vid beställningen och beror på vikten. En menskopp skickas för  ca 24 kr.

Garanti på LadyCup menskopp
Materialets garanti är 2 år. Produktens livslängd är upp till 15 år vid regelbunden rengöring och korrekt förvaring och skötsel.

Personuppgifter 
I samband med den första beställningen ska kunden registrera sig i LadyCup Sveriges kundregister genom att uppge namn, adress, tel nr och e-postadress. I samband med varje beställning kan kunden ta del av  våra avtalsvillkor.
När du som kund fyller i dina personuppgifter godkänner du att dessa uppgifter registreras och används av ladycup.se.  Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs vidare eller används till reklamutskick från tredje part. Vi lämnar ut personuppgifter till Klarna, som sköter vår fakturering om faktura är valt som betalsätt och vi lämnar förnamn, efternamn och mejladress till RECO som gör våra utskick för recensioner om Ladycup.
Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.
Du väljer själv om du inte vill ta emot nyhetsbrev och riktade erbjudanden från oss. Detta gör du genom att maila oss på info@ladycup.se

KONTAKTA OSS